Матурски плес 2019

Матурски плес 2019

  • Date & Time:
    • мај 17, 2019
  • Venue:

    Трг код Милошевог конака

Матурски плес и дефиле матураната Средње школе „Бранислав Нушић“ одржаће се на централном градском тргу испред Милошевог Конака.

Join event

2019-5-17 2019-5-17 Europe/Podgorica Матурски плес 2019 Матурски плес 2019 Трг код Милошевог конака
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×